W poniedziałek, 23 września 2024 r., w kolejnej audycji Caritas Archidiecezji Przemyskiej „Po prostu Miłość” tematem rozmowy było funkcjonowanie Niepublicznego Branżowego Centrum Umiejętności w Dziedzinie Gastronomii i Kelnerstwa w Tarnowie.

To nowa placówka edukacyjna o zasięgu ogólnopolskim, specjalizująca się w kształceniu, szkoleniu i egzaminowaniu w dziedzinie gastronomii I kelnerstwa. W swojej działalności integruje szkoły prowadzące kształcenie zawodowe, placówki kształcenia ustawicznego, centra kształcenia zawodowego, uczelnie oraz podmioty, które prowadzą działalność w gastronomii.

Gośćmi programu byli: Ewa Gryc – zastępca dyrektora merytorycznego BCU, Katarzyna Smoleń – ekspert ds. promocji i marketingu oraz Daniel Paprocki – specjalista ds. inicjowania współpracy w ramach trójkąta wiedzy: szkoła-uczelnia-pracodawca.

Zapraszamy do odsłuchania rozmowy

Osoby zainteresowane szkoleniami znajdą wszelkie informacje na stronie internetowej: www.bcu-gastronomia.pl w zakładce szkolenia/rekrutacja (jak można się zgłosić do udziału w szkoleniach oraz niezbędne do złożenia dokumenty).

Rekrutacja prowadzona jest w terminie od 23 września 2024 do 27 września 2024r. (do godziny 15:00). W przypadku dodatkowych pytań kontakt pod numerem telefonu 517 710 564 lub e-mail: tarnow@bcu-gastronomia.pl